Tisztító kezelések

Tisztító kezelések

A zsíros bőr velejárója az akné (pattanás), mely bármely életkorban előfordulhat, de általában a pubertáskorra jellemző (a tinédzserek 85%-át, a 35 és 44 év közöttiek 10%-át érinti).
Az akné a faggyúmirigy fokozott termelésével kezdődik, és a túlzott faggyú baktériumok elburjánzását okozza. Ez további gyulladásos folyamatokat idéz elő, serkenti az elszarusodást, gátolja a bőrlégzést, a keratin hidratációját és eltömíti a szőrtüszőket. Ennek eredményeként mitesszerek, göbök, gennyhólyagok, csomók és ciszták jelenhetnek meg a bőrön.
A tisztítással járó kezelés során a gyulladásos folyamatokat csökkentjük, a bőr pedig maradandó sérülés nélkül megújul. A PUR-SKIN termékcsalád, amivel dolgozunk, egyensúlyba hozza és szabályozza a túlzott faggyúmirigy termelést, visszaállítja a bőr higiénikus állapotát, és egyúttal megőrzi a természetes védőrendszert. A PUR-SKIN termékekben megtalálható Bioecolia R, prebiotikum aktív hatóanyag, természetes úton segít visszaállítani a szaru mikroflóráját, hogy biztosítsa a bőr védelmét.

A tisztító kezelés menete:

1. Tisztítás
Körömvirág, kamilla, zsálya, és hársfavirág kivonatokban gazdag arctejjel megtisztítjuk az arcbőrt. Ezután átmossuk az arc pórusait a mélytisztító hatású Brossage oldattal.

2. Mechanikai Peeling vagy hidrodermabrázió
Sárgabarackmag őrleményes mechanikai peelinggel megszabadítjuk a bőrt a felhalmozódott szarupikkelyektől, vagy hidrodermabrázió során vízporlasztás segítségével rétegenként szedjük le az elhalt hámsejteket, majd tonizáljuk a bőrt.

3. Aromás arc-és dekoltázsmasszázs (a 120 perces kezelés része)
A bőr felpuhításának kiváló módja a megfelelő hatóanyagokkal kiegészített arc- és dekoltázsmasszázs. Nemcsak felpuhul a bőr, de segítségével fokozódik az anyagcsere, nő a hámréteg víztartalma, ezáltal a bőr rugalmassá, üdévé válik, ellazít és elűzi a stresszt.

4. Felpuhítás
A tisztító kezelések elengedhetetlen része a bőr felpuhítása, amihez vaposon-os gőzölést alkalmazunk.

5. Tisztítás
A kezelés legkellemetlenebb része, amikor steril tű és kendő segítségével eltávolítjuk a mitesszereket, ezáltal megakadályozzuk az akné képződést.

6. Fertőtlenítés
Fertőtlenítőszeres vattával áttöröljük a bőrt

7. Ultrahang
A gépi kezeléssel a bőr mélyére juttatunk egy antibakteriális, nyugtató, regeneráló, tápláló koncentrátumot.

8. Maszk felvitele
A tisztító, frissítő maszk magába szívja a faggyút, tisztítja a pórusokat, csillapítja a gyulladást és a kipirosodást.

9. Befejezés
Hidratáló, könnyű és friss érzetet adó krémmel átkrémezzük a bőrt. A Pur-skin krém hosszú távú alkalmazása segít normalizálni a bőr funkcióit, egyensúlyba hozza a bőr természetes védőrendszerét, szabályozza a faggyúmirigy-termelést és tisztán tartja a bőrt.

A kezelés ára masszázs nélkül: 6900 Ft   (kb. 90perc)
Arc - és dekoltázsmasszázzsal: 7900 Ft  (kb. 120perc)