Mezopen - Mikrotűs mezoterápia, arcfiatalítás

A jelenlegi leghatékonyabb bőrfiatalító kezelés
A bőrben található kollagén adja bőrünk rugalmasságát, ami azonban az idő múlásával egyre kevesebb vizet képes megkötni, és minősége is romlik. Ennek következtében alakulnak ki a ráncok és megnyúlik a bőr. A kollagén indukciós terápiával jelentősen késleltethetjük ezt a folyamatot.
A MEZOPEN a botox-kezelés természetes alternatívája.
A mezopen készülék beindítja a bőrben a természetes kollagén termelést. A sejt megújító hatást pedig a steril, koncentrált mezoterápiás hatóanyagok alkalmazása fokozza.

Hogyan hat?
A mezopen kezelés közben apró mikrotűk szabad szemmel nem látható és nem érezhető szúrásokkal stimulálják a bőr felszínét, ezzel beindítják a bőr saját öngyógyító mechanizmusát. Új, hidratált kollagén és elasztin sejtek kezdenek el termelődni, és a kollagén szint több százszorosára emelkedik a bőrben.
A kollagénszint nagymértékű emelkedése eredményezi, hogy a bőr kezelésről-kezelésre
jelentősen feszesebbé válik, és a ráncok mélysége jól láthatóan csökken.
A maximális hatékonyság eléréséhez egy 6 alkalmas kúra javasolt. A kezelés által kiváltott kollagénszint emelkedés természetes folyamat, ezért a végleges eredmény kb. 2-3 múlva lesz észlelhető.

A kezelés menete:
Az első kezelést minden esetben személyes konzultáció előzi meg. Felmérjük a bőr állapotát és annak igényei szerint javaslatot teszünk a mezoterápiás ampulla vagy szérum megválasztására. Ezután megbeszéljük a kezelés menetét, beleértve a várható eredményeket, és a kezelést követő utóápolási tanácsokat. Felmérjük annak lehetőségét is, van-e olyan betegség, amely a kezelés elvégzését kizárná.

A kezelés lépései:
-    Első lépésben felületi érzéstelenítést alkalmazunk, ennek köszönhetően az arc felszíne érzéketlenné válik, és a kezelés teljesen fájdalommentes még az olyan vékonyabb, érzékenyebb területeteken is, mint a szemek vagy a száj környéke. Az arc érzéketlensége a kezelést követően még kb. egy óráig fennmarad, ami kissé szokatlan érzés, majd fokozatosan megszűnik.
-    A dermapenes kezelés nagyjából 20-30 percig tart.
-    Végül egy nyugtató, hűsítő pakolást alkalmazunk a bőr megnyugtatása céljából.

A teljes kezelés körülbelül 60 percet vesz igénybe. A kezelés után minimális kipirosodás, hámlás lehetséges, de a regenerálódás gyors, 1-2 napon belül már semmi nyoma.

Vannak mellékhatásai?
A kollagénszint emelésének kiváltása egy teljesen természetes biológiai folyamat, ezért a kezelésnek nincs mellékhatása, és nem okoz allergiás reakciót sem.