Gyémántfejes mikrodermabrázió (bőrcsiszolás)

Bőrcsiszolás – a mikrodermabrázió a bőrfiatalítás, ezen belül a peeling egyik legmodernebb formája. A mikrodermabráziós kezelés megismétlésével elérhető a sejtek állandó megújulása, melynek eredményeképp csökkennek a ráncok, eltűnnek a stírák és a hegek, öregedési foltok, a bőrpórusok mérete csökken, a bőrszín egészségesebb lesz. A mikrodermabrázió a test számos területén elvégezhető. Arc, nyak, dekoltázs és hátkezelések a leggyakoribbak. A kezeléssorozatban javasolt kezelések száma egyénenként eltérő. Általában már az első alkalom után érezhető a változás, és 4-6 kezelés látványos eredményt hoz. Teljesen fájdalommentes eljárás.

Fiatal korban zsíros bőrűeknél, vagy egyes bőrbetegségek miatt, később az öregedési folyamat előrehaladtával pedig szinte mindig megvastagszik a bőr felső rétege. Ez az elszarusodott felszín gátolja a kozmetikumok jótékony összetevőinek bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, lassítja a regenerálódást. A dermabrázió után normál vastagságú bőrfelszín keletkezik, amely szinte magába szívja a hatóanyagokat, látványosan gyógyul, megfiatalodik, friss és üde arcszínt eredményez.

A mikodermabrázió kezelés menete:

1. Tisztítás
Körömvirág, kamilla, zsálya, és hársfavirág kivonatokban gazdag arctejjel megtisztítjuk az arcbőrt. Ezután átmossuk az arc pórusait a mélytisztító hatású Brossage oldattal.

2. Bőrcsiszolás – mikrodermabrázió
Az eljárás során a felső, elöregedett hámréteget egy csiszolófej segítségével finoman eltávolítjuk, ezáltal a bőr alsóbb rétegeiben felerősödik a fiatal, hibátlan bőrsejtek képződése.

Ezek a bőrsejtek felfele vándorolva, felszínre jutva fokozatosan pótolják a korábban károsodott szöveteket, így egy új hámréteg képződik a bőrfelületen.

3. Fertőtlenítés
Fertőtlenítőszeres vattával áttöröljük a bőrt.

4. Ultrahang
A gépi kezeléssel a bőr mélyére juttatunk egy antibakteriális, nyugtató, regeneráló, tápláló koncentrátumot.

6. Befejezés
Hidratáló, könnyű és friss érzetet adó krémmel átkrémezzük a bőrt.

Nem javasolt dermabráziós kezeléssorozatot végezni nyáron, mert az UV sugarak hatására a bőr pigmentálódhat. Ellenjavallott továbbá a bőr gyulladásos állapotai esetén, lázzal járó betegségek idején, cukorbetegeknél.

A 45 perces kezelés ára: 4900 Ft